Kære gæster og kære udstillere,

Velkommen til Art Nordic

Talent haves og talent vokser, når talentet dyrkes.
Talentet skal plejes og dyrkes, til det udvikler sig.

Gallerierne har talent i at kunne se og også opdage, hvem der har det helt særlige talent og gallerierne er unikke f.s.v. markedsføringen, hvor imod de udøvende kunstneres talenter oftest er bedst, når de udøvende gør, hvad de gør bedst ved at fokusere og producere god kunst.

De strategiske alliancer imellem den udøvende og den afsætningsmæssige samarbejdspartner skaber oftest en ultimative kombination til glæde for beskueren og de mange besøgende, der følger med i kunstens verden.

Hvert land har store talenter og Art Nordic glæder os over at vi nu holder Art Nordic for 4. år med en talentmasse fra især Skandinavien og i Europa som samles på 10.000 kvm i Lokomotiv Værkstedet i København, hvor dygtige udøvende kunstnere præsenterer kunst og hvor udveksling af ideer og inspirationen har frit spil.

Art Nordic vokser
Fredag den 28. til søndag den 30. april 2017 gennemføres Art Nordic i det nye og rå kunstcenter Lokomotiv Værkstedet, der har mere end 10.000 m2 og er beliggende i hjertet af København. 250 kunst udstillere får plads, trods der er plads til flere.

I april 2017 estimeres det, at Art Nordic får flere end 15.000 besøgende. Standplads størrelsen er fortsat i gennemsnit over 15 m2.
Art Nordic vokser fra et udstiller areal i 2016 på 5.500 m2 til over 10.000 m2 i 2017 .
Parkering pladserne vokser til over 10.000 fra i 2016 hvor vi  ”kun” havde  ca 3.000  parkeringspladser.

Det at mødes er vigtigt og det sætter meget i gang hos alle. At skilles med et sind fyldt med god inspiration, er i den grad stimulerende og gør så meget godt for alle og ingen forlader en kunstmesse og går hjem upåvirket.

Velkommen på Art Nordic, Skandinaviens største kunstmesse. DU får gode og inspirerende timer i selskab med etablerede prækvalificerede udøvende kunstnere.

Boi Wynsch

Fredag den 28. til søndag den 30. april 2017.  Art Nordic gennemføres i det nye og rå  kunstcenter Lokomotivværkstedet der er 10.000 m2 og beliggende i hjertet af København.  250 kunst udstillere får plads trods der er plads til flere.

Lokomotivværkstedet
Otto Busses Vej 5A, DK-2450 Copenhagen SV