Kære gæster og kære udstillere

Velkommen til Art Nordic

Talent haves og talent vokser, når talentet dyrkes.
Talentet skal plejes og dyrkes, til det udvikler sig.

Gallerierne har talent i at kunne se og også opdage, hvem der har det helt særlige talent og gallerierne er unikke f.s.v. markedsføringen, hvor imod de udøvende kunstneres talenter oftest er bedst, når de udøvende gør, hvad de gør bedst ved at fokusere og producere god kunst.

De strategiske alliancer imellem den udøvende og den afsætningsmæssige samarbejdspartner skaber oftest en ultimative kombination til glæde for beskueren og de mange besøgende, der følger med i kunstens verden.

Hvert land har store talenter og Art Nordic glæder os over at vi nu holder Art Nordic for 5. år med en talentmasse fra især Skandinavien og i Europa som samles på 10.000 kvm i Lokomotivværkstedet i København, hvor dygtige udøvende kunstnere præsenterer kunst og hvor udveksling af ideer og inspirationen har frit spil.

Art Nordic vokser
Antallet af gæster på Art Nordic er steget fra 10.800 i 2015 til henved 14.000 tre år senere. Dette tal ventes at vokse til mere end 16.000 på messen 20.-22. april 2018. Blandt de besøgende på den seneste messe var repræsentanter fra 176 kunstforeninger i hele Europa.

Antallet af udstillende kunstnere og gallerier er begrænset til under 200, da væksten ikke må gå ud over kvaliteten af de prækvalificerede kunstnere og deres værker.

Til gengæld har det været nødvendigt at flytte fra Øksnehallen til Lokomotivværkstedet skråt overfor Fisketorvet. Det betyder en fordobling af arealet med udstillinger til mere end 10.000 m2, så hver stand nu i gennemsnit er mindst 15 m2.

Det at mødes er vigtigt og det sætter meget i gang hos alle. At skilles med et sind fyldt med god inspiration, er i den grad stimulerende og gør så meget godt for alle og ingen forlader en kunstmesse og går hjem upåvirket.

Velkommen på Art Nordic, Skandinaviens største kunstmesse. DU får gode og inspirerende timer i selskab med etablerede prækvalificerede udøvende kunstnere.

Fredag den 20. til søndag den 22. april 2018. Art Nordic gennemføres i det nye og rå kunstcenter Lokomotivværkstedet der er 10.000 m2 og beliggende i hjertet af København.

Lokomotivværkstedet
Otto Busses Vej 5A, DK-2450 København SV
Danmark

Boi Wynsch